Nefiks
Četrtek, 27 Februar 2020

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

  • Domov

[Prejeli smo] Kaj potrebuje mlad podjetnik za uspeh na trgu?

Zato vedoželjne in podjetne ljudi, ki želijo preveriti, ali so na pravi podjetniški poti, vas ta četrtek, 27. februarja, ob 10. uri vabijo v Katapult (Gabrsko 12, Trbovlje) na BREZPLAČNI štiriurni tematski dogodek: PODJETNIK V HITRO SPREMINJAJOČEM SE OKOLJU, kjer boste svoje znanje preverjali in ostrili na INTERAKTIVEN način.

Beri dalje

Aktivne iskalce zaposlitve vabimo na brezplačno usposabljanje Manager družbenih omrežij

Nefiks karierne rešitve je projekt, ki ga izvajamo pri Zavodu Nefiks in kmalu bomo v Ljubljani izvedli prvo usposabljanje z naslovom Manager družbenih omrežij, ki bo sestavljen iz štirih sklopov, ki se bodo prepletali med seboj in te z bogato vsebino pripeljali do kompetenc, ki jih potrebuje manager družbenih omrežij, kar je morda ravno to, kar te bo pripeljalo do zaposlitve!

Beri dalje

Angleški jezikovni klub

Vabimo vas v Angleški jezikovni klub, ki je namenjen mladim, ki bi radi izboljšali znanje angleškega jezika s pomočjo rojene govorke.

Beri dalje

Svetloba in barva skozi steklo – Tiffany vitraž

Vitraž tiffany je posebna vrsta vitraža, kjer koščke stekla oblečemo z bakrenimi trakovi in potem začinimo. Iz majhnih koščkov stekla si lahko izdelamo različne predmete, nakit in različne umetniške predmete.
Delavnica bo potekala v torek, 3.3.2020 ob 15:00 v Jožefovi sobi (MC Vič).

Beri dalje

Finishing step by step spanish sLOVEnia

David, before he become our ESE volounteer, he made a short introductory video while singing. To end his journey as it began, he made another song about his experiences in Slovenia.

Beri dalje