Nefiks
Nedelja, 31 Maj 2020

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

NKR

KREPITEV KOMPETENC MLADIH

Mladi in kompetentni top teaser

ZAČNI
TUKAJ

priznanje-2014-500px-new

SODELUJ Z NAMI

kolegice-500px-new2

ZAPOSLOVANJE MLADIH ŽENSK

podjetni-petki-500px-new2

ZA DIJAKE

Test1

POJDI Z NAMI V TUJINO

  • 2020 NKR banner720x180 2
  • 2020 april druzabne igre banner
  • aktualnoaktualno 720px 2
  • sticisce banner
  • USPOSABLJANJE POLETJE 2019 720x180 1b
  • banner pridruzi se ekipi
  • P EU banner2 720x180

Kaj je ''copywriting''

Copywriting je umetnost in znanost pisanja besedil z namenom oglaševanja ali drugih oblik trženja. Lahko bi rekli, da je nekakšna besedilna oblika prodaje. S tako imenovanim copywritingom se srečujemo praktično povsod, vsak dan svojega življenja. Govorim o posnetku, ki ste ga pogledali malo prej, o podcastih, ki jih poslušate. Ne le to, govorimo o vseh vsebinah, ki jih zasledite v elektronskih poštah, spletnih mestih, televizijskih in drugih oglasih, katalogih, časopisih, dokumentih knjigah, brošurah, panojih – praktično povsod.

Beri dalje

5 pravil družabnih iger pri delu z mladimi

Pri delu z ljudmi se lahko kot način dela poslužimo tudi igre. Ta način dobro poznajo ljudje, ki delajo z mladimi. Svoj cilj pa lahko dosežemo tudi, če igro kot metodo uporabimo pri delu z odraslimi.

Beri dalje

Ljubljana mesto učenja

Ljubljana mesto učenja je spletna platforma, ki na enem mestu združuje raznolike (neformalne) učne priložnosti za mlade in jim omogoča, da zase na enostaven način odkrivajo učne priložnosti v Ljubljani in jih tudi koristijo. Svoje učne dosežke pa obeležijo z digitalnimi učnimi značkami.

Beri dalje

Ob 9. maju, DNEVU EVROPE

9. maja praznujemo mir in enotnost v Evropi. Letošnje praznovanje poteka predvsem v luči COVID – 19, pri čemer institucije EU, s katerimi smo v tesnem stiku tudi na Zavodu Nefiks, želijo čim večjo enotnosti pri spopadanju z izzivi današnjega časa. Pri tem imamo veliko vlogo tudi mladi. Res je, da je trenutna situacija mnoge mlade in študente omejila na delovanje znotraj Slovenije, toda s pridobivanjem potrebnih znanj in kompetenc, bodo po premaganih ovirah vrata v Evropsko unijo odprta bolj kot kadarkoli prej!

Beri dalje

Pasti dela od doma

Delo od doma je lahko super stvar! Med številnimi prednostmi, ki jih prinaša je na primer fleksibilen urnik, saj si razpored dela določamo sami. Sami si določimo in prilagodimo tudi delovno okolje pa tudi ''kodek oblačenja'', saj lahko za delo od doma oblečete tisto, v čemer se počutite najbolj udobno. Na splošno pri delu od doma prihranite več denarja, prihranite čas pri vožnji, na koncu dneva pa vam ostane tudi več prostega časa.

Beri dalje