fbpx
NASA Start:up vikend

| Delavnice

Samo en vikend je potreben, da uresničiš svojo idejo in jo predstaviš vesolju!

Mladi pozor!
Raziskovanje, kreativnost in inovativnost so glavne vrednote kariernega uspeha v 21. stoletju. Spoznaj na praktičen in zabaven način, kako biti inovativen ter ustvarjalen. Lepo vabljeni na NASA Space Apps Challange, ki bo 11. in 12.4.2015 potekal v Tehnološkem parku Ljubljana. Realiziraj svojo idejo v enem samem vikendu ali pa se priključi eni izmed obstoječih ekip!



Želiš izboljšati svet?

V svetu obstaja veliko nerešenih izzivov, ki lahko izboljšajo kakovost življenja. Rešimo jih lahko z inovativno uporabo tehnologije. To zagotovo ni povsem lahka naloga! Organizatorji NASA Space Apps Challange verjamemo, da lahko mladi s svojim znanjem, kreativnostjo, strastjo in talentom “spopadejo” s tem izzivom. Pri tem lahko izkoristite vso podporo mentorjev in sodelujočih partnerjev. Povežite torej svojo domišljijo in znanje ter izdelajte rešitev, ki lahko pomaga rešiti določen problem.

Sprejmeš izziv?
Na voljo je 25 izzivov za leto 2015. Izberi svojega in se prijavi: https://2015.spaceappschallenge.org/challenge,

Nagrada!
Največja nagrada je novo pridobljeno znanje, druženje in povezovanje s istomislečimi nadarjenimi posamezniki.
Najboljši dve ekipi iz več kot 130 mest pa bosta nadaljevali tekmovanje v svetovni konkurenci.

Prijavi se!
Registracija je obvezna, število mest pa omejeno, zato pohiti. Rok za prijavo je 7.4.2015 na https://2015.spaceappschallenge.org/register/

Registriraj se zdaj in se priključi neverjetni NASA avanturi!

http://spaceappschallenge.eu

https://2015.spaceappschallenge.org/location/ljubljana/

KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00