fbpx
  • Delavnice
  • Huda priložnost za karierno rast - poletne šole Energetike.NET!
Huda priložnost za karierno rast - poletne šole Energetike.NET!

| Delavnice

Si želiš pokukati v poslovno privlačni svet energetike? Si želiš karierne in osebne rasti – morda celo z znanjem družboslovja, a kariero na področju energetike? Si želiš novih praktičnih znanj na področju marketinga ali medijev s poudarkom na energetiki in Ljubljani – Zeleni prestolnici Evrope 2016, najprestižnejši nagradi, ki jo mesto od Evropske komisije lahko prejme na področju trajnostnega razvoja?
Izkoristi priložnost in se še danes poteguj za šolnino, ki ti bo omogočila udeležbo na marketinški ali na medijski poletni šoli Energetike.NET! Prijave z vašim življenjepisom in prepričljivim motivacijskim pismom sprejemamo na modrisvet@energetika.net. Seveda ne pozabite izpolniti niti prijavnice na spletni strani.

Poletni šoli v Ljubljani bosta potekali:

od 22. junija do 24. junija (marketinška poletna šola) v prostorih ABC pospeševalnika v BTC-ju,

od 2. do 3. julija letos pa bomo izvedli tudi medijsko poletno šolo v štajerski prestolnici, v prostorih mariborske družbe Energija Plus (Vetrinjska ul. 2).


Prijave zbiramo še do četrtka, 18. junija 2015.

Za vse izbrane udeležence so zagotovljene štipendije!


Organizator poletnih šol je Energetika.NET, vodilna medijsko-založniška hiša na področju energetike v Sloveniji in jugovzhodni Evropi, ki se ponaša s široko partnersko mrežo v celotni regiji in širše (Energetika.NET je tudi ponosni partner norveškega Montela), njena ekipa pa razpolaga s poglobljenimi znanji na področju marketinga in delovanja medijev – v energetiki!

Na poletnih šolah boste delali na dejanskih primerih (nadgradimo teorijo!) Mestne občine Ljubljana, se učili od komunikacijskih strokovnjakov njenega trenutno najpomembnejšega projekta Ljubljana - Zelene prestolnice Evrope 2016, in velikih energetskih družb, kot so Energetika Ljubljana, Plinovodi in Energija Plus. Poleg naštetih nas podpira še ABC pospeševalnik, v katerega prostorih bodo šole potekale, z nami pa bodo najvidnejši iz energetsko-marketinškega sveta.


Se torej želite učiti od najboljših na svojem področju? Prijavite se še danes!

Vse kar lahko pridobite je energija za nadaljnji karierni in osebni razvoj.

Najbolj prodorni pa bodo že to jesen na Mednarodnem obrtnem sejmu v Celju dobili konkretne poslovne priložnosti, namenjene mladim podjetnikom in odločnim start upom! Več informacij o tem boste izvedeli tudi na poletnih šolah!

Več informacij na: www.modri-svet.si/poletne-sole in na modrisvet@energetika.net

Vodja projekta Modri svet: Mateja Kegel Kozlevčar, 040 423 325, mateja.kegel@energetika.net

KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00