fbpx
  • Delavnice
  • Kako prepričati s svojim nastopom?
Kako prepričati s svojim nastopom?

| Delavnice

Si tudi ti želiš boljšega in samozavestnejšega nastopa? Bi rad/-a imel/-a nastop, ki ti odpira priložnost za prodajo svojega izdelka? Bi rad/-a samozavestno in konkretno predstavil/-a svojo seminarsko? Imaš eno možnost za predstavitev svojega izdelka in je ne bi rad/-a izpustil/-a? Bi se rad/-a izkazal/-a na razgovoru za službo? Bi se rad/-a izkazala pri »pitchu« (kratka osebna predstavitev ali predstavitev projektne ideje/izdelka), ko imaš mogoče samo eno priložnost, da narediš dober vtis? gumb

KakoPrepričati banner


V delavnici, ki bo potekala v dveh delih, 27. 6.  in 29. 6., ob 9.30 v prostorih Zavoda Nefiks boš izvedel/-a, kako nastopiti bolj samozavestno, odločno in uspešno:
– na razgovoru za službo,
– pri predstavitvi seminarske,
– pri predstavitvi izdelka ali projekta,
– pri PITCHU (kratka predstavitev projektne ideje, ko imaš mogoče samo eno priložnost) …


Potek oz. metodologija delavnice:
–    predavanje z vajami,
–    snemanje nastopa.

Nefiks podjetniška akademija 3 opt

Delavnica stane 80 € in bo potekala 2 dneva po 180 minut z vmesnim odmorom. Za brezposelne in študente tokrat PROMOCIJSKA CENA samo 30 EUR!

Vabljen/-a k prijavi! gumb

Foto: arhiv Zavoda Nefiks


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00