fbpx
  • Delavnice
  • Usposabljanje za mladinske karierne svetovalce in svetovalke
Usposabljanje za mladinske karierne svetovalce in svetovalke

| Delavnice

Postani mladinski karierni svetovalec ali mladinska karierna svetovalka in pomagaj mladim pri odkrivanju talentov, interesov in začetku karierne poti.
S prostovoljnim delom se boš naučil: vodenja skupine, vodenja delavnic, javnega nastopanja, kariernega svetovanja in organizacije dogodkov.

Za mladinske karierne svetovalce pripravljamo usposabljanje, na katerem se boste naučili več o neformalnem učenju, vodenju skupine mladih, mladinskem delu, pripravi in izvedbi kariernih delavnic in osnove kariernega svetovanja.

Izobraževanje je zate brezplačno, od septemra do februarja pa te bomo povabili k sodelovanju pri izvajanju kariernih klubov po šolah po vsej Sloveniji, ki se zaključijo z Nefiks kariernim dnem 1. februarja 2018.

Prijaviš se lahko TUKAJ.

V tem času boš imel_a vsaj 3 ure tedensko priložnost sodelovanja v dinamičnem timu mladih, ki se skupaj učimo, so-ustavrjamo aktivnosti in ob tem krepimo zgoraj naštete kompetence.

Sodelovanje prinese številne prednosti vsem, ki bi se nekoč radi zaposlili v šolstvu, saj omogoča sodelovanje s srednjimi šolami.

Več o programu Karierni razvoj mladih si preberi TUKAJ.
Usposabljanje je namenjeno mladim in mladinskim voditeljem, ki bi radi v programu sodelovali kot prostovoljci.

NEFIKS piknik razgibavanje 2

gumb


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00