fbpx Nefiks
Petek, 26 Februar 2021

O Zavodu Nefiks      Nefiks.si      Naše aktivnosti       Ponudba      English

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

Izkušnjo z Nefiksom bi ponovila stokrat!

Nefiksu sem se pridružila, ker sem si želela nabrati novih izkušenj, predvsem tistih, ki sem jih potrebovala za svojo bodočo (sanjsko) službo. Pridružila sem se kot članica Zaposlitvenega kluba za mlade, nadaljevala kot vodja novomeškega kluba in kasneje tudi kot zaposlena na Zavodu Nefiks kot vodja svojega projekta. Odlična izkušnja, ki bi jo ponovila še 100-krat, in trdno vrjamem, da sem tudi zaradi Nefiksa našla svojo sanjsko službo, ki jo opravljam že več kot 1 leto.

Anita Boljte popravljenoZavod Nefiks bi priporočila vsem, ki si želijo nabrati novih izkušenj, potrebnih za razvoj (bodoče) kariere. Tistim, ki ne radi pretopijo meje ''varnega'', saj je Nefiks varno okolje s podporo dobrega tima, kjer lahko ta korak storijo in zablestijo. Presenečeni boste, česa vsega ste zmožni, če si le upate.

Najbolj dragocena izkušnja je sigurno vodenje svojega projekta, ki ga je bilo treba postaviti od temeljev navzgor, kar je zahtevalo veliko koordinacije, dela z ljudmi, promoviranja, izobraževanja bodočih vodij, priprave vseh gradiv in še in še. Odliiiiiična izkušnja, ki mi je res veliko dala tudi na osebnostnem področju.

Na Nefiksu sem spoznala več oseb, ki so res bogate z znanjem, srčnostjo in dobro voljo. Osebe, ki so vedno pripravljene pomagati, s katerimi se od srca nasmejim in s katerimi se vsakič znova z veseljem dobim na kavi.

Anita Boljte
mladiinkompetentni