fbpx Nefiks
Petek, 26 Februar 2021

O Zavodu Nefiks      Nefiks.si      Naše aktivnosti       Ponudba      English

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

Kar nekaj mladim smo omogočili nova poznanstva in celo zaposlitve

Nefiksu sem se pridružila po naključju, sošolke iz faksa so mi povedale, da na Nefiksu iščejo PR ovca in urednika vsebin. Na Nefiksu sem delala 4 leta, poleg PR in urejanja spletne strani sem bila zadolžena se za vodenje projektov in izvajanje delavnic.  

Tadeja OzebekNefiksu sem se pridružila po naključju, sošolke s faksa so mi povedale, da na Nefiksu iščejo PR-ovca in urednika vsebin. Na Nefiksu sem delala 4 leta, poleg PR in urejanja spletne strani sem bila zadolžena še za vodenje projektov in izvajanje delavnic.  

Sodelovanje priporočam vsem, ki vstopajo na trg dela - če se le da, že kakšno leto ali dve prej, kot bodo dejansko iskali službo. Vzrok je preprost - ne predstavljam si boljšega okolja za učenje, nabiranje znanja in kompetenc. Najpomembneje - tako si lahko začnemo graditi lastno socialno mrežo (in nam ni treba uporabiti tiste od prijateljev in znancev).  
Na Nefiksu sem spoznala veliko ljudi: izpostavila bi bivšo šefico Alenko, ki se je po mojem odhodu z Nefiksa z lahkoto prelevila v eno mojih najboljših prijateljic. Dala mi je ogromno priložnosti in znanja, ki so omogočili, da sem danes tam, kjer sem.

Najbolj sem ponosna na to, da smo v tistem času kot prvi v Sloveniji kreirali dogodke povezovanja mladih in delodajalcev in tako kar nekaj mladim omogočili ne le nova poznanstva, temveč tudi kar nekaj služb. Glede na to, da smo to počeli v času krize in da smo to počeli, preden je bilo moderno in so to začeli početi vsi, mislim, da je ponos več kot upravičen. Ponosna sem tudi na koncept zaposlitvene pismenosti, ki smo jo kot prvi postavili v istem času.

Tadeja Ozebek
mladiinkompetentni