fbpx Nefiks
Petek, 26 Februar 2021

O Zavodu Nefiks      Nefiks.si      Naše aktivnosti       Ponudba      English

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

Kot rezultat vsega sem postala vodja poslovne pisarne v Torontu

Zavodu Nefiks sem se pridružila preko javnih del: Pomoč pri izvajanju programov za mlade. Moje funkcije so bile: organizacija in izvajanje delavnic za dijake, vodenje angleškega kluba, pisanje člankov, oblikovanje e-novic in elektronskih navodil (vodiča), pomoč pri pisanju končnih projektnih poročil, vodenje evidenc, podpora sodelujočim organizacijam, prostovoljcem ter tutorjem.

Kristy TurkMeni osebna dragocena izkušnja, ki sem jo pridobila preko Zavoda Nefiks, je bila vključitev in kasneje vodenje angleškega kluba ter spoznavanje in učenje jezika s pomočjo sodelujočih iz angleško govorečih držav.

Rebecca iz ZDA, ki je sodelovala pri angleškem klubu, mi je z osebnim druženjem obogatila znanje angleškega jezika, odprla novo življenjsko pot in pripomogla k vsakodnevni uporabi tujega jezika.

Skozi izvajanje in vodenje Nefiks delavnic za dijake srednjih šol sem se naučila javno nastopati, samostojno voditi ter predstavljati ključne dejavne karierne poti. Kot dosežek opravljanja teh nalog sem pridobila samozavest in nove sposobnosti ter prepoznala bodoče cilje.
Angleški klub ter 3-dnevni projekt Zavod za mlade v Angliji sta mi pripomogla k izboljšanju angleškega jezika in mi kasneje tudi spodbudila zanimanje za delo v tujini. H kariernemu dosežku štejem tudi vsa ostala administrativna dela, saj so ena izmed dejavnikov delovnih izkušenj moje poklicne smeri. Ob vseh izkušnjah in pridobljenih sposobnostih sem se odločila na polletno potovanje po Kanadi in ZDA z namenom, da odkrijem priložnosti za delo v tujini. Kot rezultat vsega sem dobila zaposlitev za vodjo poslovne pisarne v Torontu.

Kristy Turk
mladiinkompetentni