fbpx
[prejeli smo] Vabilo na tematski posvet "Javna uprava po meri državljana"

| Prejeli smo

Center nevladnih organizacij (CNVOS) in Radio Študent v okviru cikla "Govoriš kohezijsko?" organizirata tematski posvet o tem, kako s kohezijskimi sredstvi podpiramo ukrepe za izboljšanje storitev javne uprave.

Na dogodku, ki bo potekal 14. 2. 2019 ob 10.00 – 12.00 v City hotelu Ljubljana, bomo s predstavniki SVRK in Ministrstva za javno upravo govorili o izzivih oblikovanja bolj prijazne, dostopne in odprte javne uprave ter koristih, ki jih državljanom, podjetjem in javnim uslužbencem prinašajo projekti, kot so eUprava, Slovenska poslovna točka SPOT, Stop birokraciji in Inovativen.si.

CNVOS javna uprava po meri državljana

Več informacij o dogodku najdete na spletni strani CNVOS.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00