fbpx Nefiks
Petek, 26 Februar 2021

O Zavodu Nefiks      Nefiks.si      Naše aktivnosti       Ponudba      English

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

Optius - karierni portal za nove čase

Zaposlitveni portal mojazaposlitev.si ponuja svoje storitve od leta 2010, pred kratkim pa je prevetril svojo podobo, izboljšal funkcionalnost ter optimiziral delovanje. Spremenenil pa je tudi ime in spletni naslov - Optius.com.

optius logoPortal Optius.com je namenjen tistim, ki iščejo zaposlitev in tistim, ki iščejo nov kader. Z objavljanjem zaposlitvenih oglasov portal omogoča povezovanje iskalcev zaposlitve in delodajalcev. Optius je v marcu organiziral tudi prvi slovenski on-line karierni sejem.

Optius ponuja iskalcem zaposlitve brezplačen profil Moj Optius, v katerem lahko shranite svoj CV, na objavljena delovna mesta pa se lahko prijavite z le nekaj kliki. Svoj CV lahko naredite dostopen tudi delodajalcem, prijavljenih v portal. S tem jim omogočite, da vas kontaktirajo, še preden objavijo oglas. S prijavo na E-informator lahko prejemate obvestila o prostih delovnih mestih na podlagi izbranih kriterijev (regija, področje dela, stopnja izobrazbe,..). Na portalu pa "živi" tudi Karierna svetovalnica - razdelek s članki z nasveti, kako iskati zaposlitev, na kaj moramo paziti pri pisanju prošenj, kako izpeljati zaposlitveni razgovor ter mnogo več.

 Spodaj si lahko ogledate prosta delovna mesta, objavljena na Optius.com, prebrskate med članki ali se prijavite v Moj Optius.