fbpx
[prejeli smo] Za osem tednov v Nemčijo?

| Prejeli smo

Organizacija Internationaler Bauorden išče prostovoljca, ki bi se jim pridružil med 9. avgustom in 3. oktobrom. Iščejo mlade, stare med 18-26 leti, ki bi kot prostovoljci sodelovali na štirih različnih kampih za mlade. Udeležba je brezplačna, poskrbijo za prenočišče in hrano, prevoz med kampi, zdravstveno zavarovanje, prostovoljec pa dobi povrnjene tudi potne stroške do višine 200 €. 

Kampi potekajo v okbliki delovnih/konstrukcijskih kampih, pri čemer bo delo precej naporno, s svojim delom pa boš podpiral različne socialne projekte.

V kolikor se ti zdi 8 tedno čisto preveč, se lahko dogovorite tudi za krajši čas. Prostovoljiš lahko dva tedna in sodeluješ na enem poletnem kampu, pri tem pa moraš plačati tudi manjši znesek registracije.

Izkušnjo pa je vsekakor vredno doživeti, saj je to lahko odlična priložnost za utrjevanje nemščine, potovanje in spoznavanje vrstnikov iz celotne Evrope.

Za več informacij pošlji email na elster@bauorden.eu.

2020 prostovoljstvo Discover Deutschland

 


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00