fbpx
Vabilo k raziskavi: moralne dileme mladih na družbenih omrežjih

| Prejeli smo

Vsi se kdaj znajdemo v situaciji, ko nimamo jasnega odgovora na vprašanje, kaj je prav, da naredimo.

Namen te raziskave je ugotoviti, katere situacije predstavljajo mladim moralne dileme, torej dileme o tem, kaj je prav in kaj ni prav. Ker družbena omrežja igrajo pomembno vlogo v življenju mladih, nas v raziskavi zanima tudi, katere situacije oziroma vsebine na družbenih omrežjih izzovejo misli o tem, da je nekaj moralno prav ali moralno narobe.

Tvoja naloga bo, da izpolniš vprašalnik: https://1ka.arnes.si/moralnedileme. Izpolnjevanje vprašalnika ti bo vzelo 15-25 minut tvojega časa. Vsi tvoji podatki bodo varovani in anonimizirani.

Ciljna skupina: 16-19 let.

V zahvalo za tvoj čas, ti bomo, če boš vprašalnik izpolnil/-a do konca, podarili dve vstopnici za ogled kateregakoli film v Kinu Bežigrad Ljubljana.

Hvala za sodelovanje!

V primeru vprašanj lahko kontaktiraš na naslov kristina.rakinic@fdv.uni-lj.si.

 

 

Vir fotografije: pixabay.com


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00