fbpx

Služba me ne išče II. sezona


Zaposlitveni klubi "Služba me ne išče" so namenjeni razvijanju zaposljivosti mladih. Klub sestavlja 10 do 15 mladih iskalcev zaposlitve, ki jih usmerja vodja kluba, vsak udeleženec s podporo Nefiksa najde tudi svojega zaposlitvenega mentorja. Končni cilj je, da čim več udeležencev kluba dobi delo.

Zavod Nefiks ob podpori znamke ORTO nadaljuje s projektom Služba me ne išče, s katerim mladim prek zaposlitvenih klubov pomaga pri povečanju njihove zaposljivosti. Projekt je bil v lanski sezoni zelo uspešen, saj je dosegel odličen odziv med mladimi, do dela pa je pomagal šestnajstim mladim. V novi sezoni bodo klubi delovali v Gornji Radgoni, v Ljubljani, Mariboru in v Zagorju ob Savi, skupen klub pa bo deloval v Vojniku in Šentjurju.


Več člankov


Iščeš kaj bolj konkretnega?


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00