fbpx

Kolegice


Projekt Kolegice omogoča mladim ženskam, ki vstopate na trg dela, mreženje in pridobivanje kompetenc prihodnosti.

Kolegice se zavedamo, da je kariera za vsakogar zelo pomembna. Vemo pa tudi, da je včasih težko vedeti točno, kaj si želiš in kaj bi ti ustrezalo. Zato te Kolegice vabimo na karierno svetovanje, kjer ti bodo naše znanja polne svetovalke razkrile več o tebi in karierni poti, ki bi ti ustrezala. Skozi svetovanje se boš naučila več o sebi in se boš zato znala bolje odločiti!
Karierno svetovanje poteka tako preko spleta kot v živo. Zato kar pogumno!

V letu 2022 se bo projekt odvijal v nekoliko spremenjeni obliki - kot mesečni dogodki in delavnice -> PREBERI VEČ.


kolegice

V preteklih letih so Kolegice delovale kot klubi - mlade ženske so se srečevale na tedenskih srečanjih, kjer so udeleženke razvijale svoj karierni načrt,  ter skupaj z ostalimi udeleženkami pripravljale dogodke, ki so prispevali k njihovem kariernemu razvoju (npr. izobraževalne delavnice na teme sestavljanja CV-ja, obiski podjetij, gostitev predavateljev s področja samozaposlitve, marketinga,..). V nadaljevanju projekta se dekleta povežejo z mentorico, uspešno na poklicnem področju, ki jih zanima. Preko mentorskega odnosa se seznanjajo z izbranim delovnim področjem ter navezujejo stike s potencialnimi delodajalci. V kolikor te tovrstna oblika sodelovanja zanima in si pripravljena pomagati pri organizaciji kluba, nam piši na kolegice@nefiks.si.

Več informacij o projektu najdeš v rubriki "Vprašanja in odgovori" ali nas kontaktiraš na kolegice@nefiks.si.
pasica logo nefiks kolegice MOL MVI ursm 600px
 

Več člankov


Iščeš kaj bolj konkretnega?


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00